Optimizor - Expertul tău în servicii IT

Tendința de externalizare a serviciilor IT este în continuă creștere, iar pentru a te diferenția într-o piață competitivă, ai nevoie de un aliat puternic, care să se ocupe de nevoile tale IT.
Aici intervenim noi, Optimizor (by ITPREPARED), parte a grupului Bittnet din august 2021, dar cu un background solid, furnizând încă din 2016 servicii IT companiilor din SUA.
Considerăm că suntem actualmente cea mai promițătoare companie de managed services din România. Dorim să fim promotori ai modelului american în România și să oferim o nouă viziune și percepție asupra tehnologiei și a conceptului de IT managed services*, folosindu-ne de expertiza dobândită peste ocean. (*"IT Managed Services" înseamnă că o companie specializată se ocupă de nevoile tale IT; practic, externalizezi activitatea de IT către noi, echipa Optimizor).
Venim în sprijinul companiilor din România, de orice dimensiune și din orice domeniu de activitate, cu servicii IT personalizate integrate în propriile departamente sau complet externalizate. Echipa noastră este formată și specializată prin training-uri în cele mai noi tehnologii și în piețe foarte competitive (precum SUA), oferind suport la cel mai înalt nivel de expertiză.
Bineînțeles, ne gândim că există și aspectul mai complex al întrebării: “De ce ai lasa pe mainile noastre intreaga ta infrastructura IT, în loc să ai personal propriu, pe care aparent îl controlezi mai bine?”.  Încercăm să conturăm un răspuns în continuare, plecând de la mai multe informații despre noi și ce facem noi practic. Iar dacă nu reușim să te lămurim, lasă-ne datele de contact și stăm de vorbă.
Navigare placută!

 

Îți oferim soluții optime și sigure pentru activitatea angajaților tăi

Externalizezi activitățile legate de infrastructura IT și lași în grija noastră, a specialiștilor Optimizor, recrutarea și formarea profesională a inginerilor care vor lucra pentru companie ta. Îți punem la dispoziție soluții inovatoare prin care vei obține multiple beneficii: acces la cea mai recentă tehnologie disponibilă, conformitate și securitate, scalabilitate, disponibilitate continuă, automatizare procese si optimizare costuri.

Îți oferim servicii variate

 

Putem gestiona întreaga infrastructură IT a companiei tale. Acest lucru înseamnă că serverele, hardware-ul, cloud-ul și aplicațiile interne se află în mâinile celor mai buni experți în domeniu.

În plus, echipa noastră de helpdesk IT va oferi suport angajaților tăi pentru a rezolva orice solicitare sau incident IT care ar putea apărea. Cu ajutorul soluțiilor noastre, ai posibilitatea de a profita pe deplin de ceea ce oferă cea mai nouă tehnologie Microsoft.

NE ASIGURĂM CĂ UTILIZATORII TĂI SUNT ÎNTOTDEAUNA ONLINE
Gestionarea Infrastructurii IT

Printr-o infrastructură administrată de Optimizor, vom avea grijă de utilizatorul final, pentru ca afacerea ta să fie mereu pe primul loc.

NE ASIGURĂM CĂ RESURSELE TALE CLOUD SUNT ÎNTOTDEAUNA OPTIMIZATE
Gestionarea Cloud-ului

Oferim servicii active de monitorizare și remediere, astfel încât să nu îți faci griji cu privire la gestionarea infrastructurii cloud-ului tău.

NE ASIGURĂM CĂ SERVERELE TALE SUNT ÎNTOTDEAUNA ONLINE
Gestionarea Serverului

Oferim servicii active de monitorizare și remediere, astfel încât infrastructura serverului tău să funcționeze în parametri normali.

NE ASIGURĂM CĂ TU ȘI UTILIZATORII TĂI SUNTEȚI ÎNTOTDEAUNA PROTEJAȚI
Gestionarea Infrastructurii Microsoft Security

Oferim servicii active de monitorizare a securității și remediere a breșelor, astfel încât să fii protejat de atacuri cibernetice.

ANGAJEAZĂ UN CONSULTANT SAU STABILEȘTE O COLABORARE PE TERMEN LUNG
Recrutare și consultanță

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată în cazul în care dorești servicii de consultanță din partea unuia dintre inginerii noștri seniori sau dacă ai nevoie de suport pentru a angaja oamenii potriviți pentru departamentul tău de IT.

Ai nevoie de o echipă specializată în servicii IT?
Vrei să ai acces la cele mai noi tehnologii?
Costurile cu recrutarea, formarea și gestionarea echipei tale de IT sunt prea mari?


Dacă la aceste întrebări ai răspuns cu DA, te așteptăm să ne cunoști!

Completează datele și vei primi link-ul de acces către prezentarea Optimizor!

0
+
experți calificați
0
%
rating din partea utilizatorilor
0
%
solicitări rezolvate în mai puțin de o oră
0
k+
soluționări
CUM LUCRĂM CU CLIENȚII NOȘTRI?

Automzatizarea proceselor și, implicit, optimizarea costurilor

ic-2
1
Realizăm evaluarea inițială
ic-1.1
ic-1
2
Agreăm un plan de acțiuni
ic-2.1
ic-3
3
Inițiem procesul de suport IT
ic-3.1
ic-4
4
Implementăm proiectele agreate în plan
ic-4.1
ic-5
5
Trimitem rapoartele lunare
ic-5.1

Fă cunoștință cu experții noștri care au peste 15 ani de experiență în IT

Alexandru Ana

Founder and CEO Optimizor

Valeriu Ghihanis

Founder and CTO Optimizor

Alexandru Broasca

Technical Account Manager

Și dacă vrei să rămâi la curent cu noutăți legate de IT și compania noastră, te poți abona la newsletter.

Noi îți vom trimite materiale și informații utile despre noi, tehnologie etc.